COLLAGEN BEAUTY GUMMIES, košļājamās pastilas, 60 gab.

19,99 €

Košļājamās pastilas ādas, matu  un nagu veselībai ar kolagēnu, cinku un biotīnu.

60 gumijas konfektītes

Ražotājs: SAS (UAB) „Acorus Calamus”

Daudzums
Nav noliktavā

Pievienot favorītiem
Jums ir nepieciešams pievienoties

Ādai/ matiem/ nagiem

Kolagēns/ Biotīns/ Cinks

Košļājamās pastilas  kā uztura bagātinātāju forma, kļūst arvien populārāka. Garšīgs un interesants veids kā parūpēties par sevi.

• KOLAGĒNS JAUNĀ FORMĀ –kolagēna priekšrocības ķermenim un skaistumam ir jau zināms un pārbaudītas. Tāpat arī kolagēna kompleksi šķidrā un pulvera veidā ir jau redzēti un mēģināti. Košļājamās pastilas tirgū tikai uzņem apgriezienus. Šī forma palīdz maskēt kolagēna īpašo garšu, kas dažkārt var būt nepatīkama jutīgākiem lietotājiem.

• 300 mg kolagēna vienā gumijā, kas ir ievērojami vairāk nekā atrodams citos kolagēna produktos.

• Bez kolagēna gumijas saturt 9 citus vitamīnus un minerālvielas, kas nepieciešami ne tikai normāla ādas, matu un nagu stāvokļa uzturēšanai, bet arī normālai enerģijas, makromateriālu un nervu sistēma.

* Cinks un biotīns palīdz uzturēt matu un ādas veselību.

** Cinks palīdz uzturēt nagu veselību.

Riboflavīns, biotīns un A vitamīns palīdz uzturēt gļotādas veselību.


Cinks, biotīns, riboflavīns, C un E vitamīni  veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.Saldinātājs maltīti, kolagēna peptīdi, želatīns, skābuma regulētājs citronskābe, burkānu, ķirbju, upeņu un ābolu koncentrāts, L-askorbīnskābe (C vit.), aromatizētāji (karambolas, ķirsu, papaijas), kokosriekstu un rapšu eļļa, DL-alfa-tokoferilacetāts (E vit.), saldinātājs steviolglikozīdi, cinka sulfāts, glazētājviela karnaubvasks, piridoksino hidrochloridas (B6 vit.), holīna bitartrāts, riboflavīns (B2 vit.), D-biotīns, retinilacetāts (A vit.), pteroilmonoglutamīnskābe (folijskābe), kālija jodīds, ciānkobalamīns (B12 vit.), holekalciferols (D3 vit.).

Komentāri

Kopsavilkums

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Atsauksmes)

Izvēlieties rindu zemāk, lai atlasītu atsauksmes

Atsauksmi var pievienot tikai lietotāji, kuri iegādājušies produktu

Šobrīd nav pievienota neviena atsauksme