Ferrum + B12 Liposomal shots, 14 gab.

Ferrum + B12 Liposomal shots, 14 gab.

25,99 €

Ferrum + B12 Liposomal shots

Uztura bagātinātājs. Ar saldinātāju.

  • Dzelzs palīdz uzturēt normālu kognitīvo funkciju, normālu enerģijas vielmaiņu, normālu sarkano asins šūnu un hemoglobīna veidošanos, normālu skābekļa transportu organismā, mazinot noguruma un nespēka sajūtu, veic noteiktu funkciju šūnu dalīšanās procesā.
  • B12 vitamīns palīdz uzturēt normālu enerģijas vielmaiņu, normālu nervu sistēmas darbību, normālu homocisteīna vielmaiņu, normālu psiholoģisko funkciju, normālu sarkano asins šūnu veidošanos, normālu imūnsistēmas darbību, mazinot noguruma sajūtu un nespēku, veic noteiktu funkciju šūnu dalīšanās procesā.

Šķīdums iekšķīgai lietošanai pudelītēs, 25ml x 14 vienības.

Daudzums
Nav noliktavā

Pievienot favorītiem
Jums ir nepieciešams pievienoties

Lietošanas instrukcija: Pieaugušajiem lietot 1 pudelītes saturu dienā. Izdzeriet pudeles saturu (25 ml šķidruma) uzdzerot ūdeni vai izšķīdiniet glāzē ūdens (līdz 45°C). Ilgstoši stāvot, šķidrums var kļūt duļķains un izgulsnēties, tāpēc pirms lietošanas ieteicams to kārtīgi sakratīt.

Svarīgs ir daudzveidīgs un sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids.

Nelietot cilvēkiem ar paaugstinātu jutību pret kādu no sastāvdaļām.

Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu.

Nedrīkst lietot kā maltītes aizstājēju.

Liela daudzuma lietošana var izraisīt caureju.

Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Uzglabāt slēgtā sausā un tumšā vietā 5-25 °C temperatūrā. Sargāt no tiešiem saules stariem.

Liposoma ir mākslīga mikrokapsula, ko ieskauj īpaša fosfolipīdu membrāna, kas ir ļoti līdzīga cilvēka šūnu membrānai un tiek izmantota kā līdzeklis barības vielu un farmaceitisko produktu ievadīšanai. Liposomas ir kā mazi seifi, kuros tiek ievietoti vitamīni, minerālvielas vai dažādas uzturvielas, un no ārpuses tās aizsargā divi fosfolipīdu slāņi. Noderīgām vielām pēc nonākšanas organismā jāiziet cauri gremošanas traktam, kur diemžēl lielākā daļa iet bojā. Fosfolipīdu divslāņa uzdevums ir aizsargāt mikrokapsulā ievietotās vielas no saskares ar organisma fermentiem, lai pēc iespējas vairāk vielu varētu droši ceļot uz tievo zarnu un tur uzsūkties. Tādā veidā tiek panākta efektīvāka noderīgo vielu uzsūkšanās. Liposoma iekļūst asins sistēmā, cirkulē tajā noteiktu laiku un viegli izdala derīgās vielas.

 

Sastāvs: ūdens, vaniļas-kanēļa aromatizētājs, stabilizatori: sorbīts, glicerīns; dzērveņu un zemeņu garšas, dzelzs glikonāts, emulgators saulespuķu lecitīns, saldinātājs steviola glikozīdi (E960a), stabilizators ksantāna sveķi, konservants nātrija benzoāts, emulgators taukskābju saharozes esteri, konservants kālija sorbāts, antioksidants metilaskorbīnskābe.

Uzturvielas

1 pudelē (25 ml)

NRV *

Dzelzs

21 mg

150 %

B12 vitamīns

1000 µg

40 000 %

*NRV – uzturvielu atsauces vērtība.

Komentāri

Kopsavilkums

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Atsauksmes)

Izvēlieties rindu zemāk, lai atlasītu atsauksmes

Atsauksmi var pievienot tikai lietotāji, kuri iegādājušies produktu

Šobrīd nav pievienota neviena atsauksme